Grand’Italia

Al 35 jaar de favoriet!

Grand’Italia – Word ook een Pasta Maestro

Grand’Italia staat voor al het goede dat Italië te bieden heeft: bijzonder lekker en rijk eten gemaakt van échte, pure ingrediënten. Oftewel, koken zoals de Italianen dat doen. 

Grand’Italia is trots op de Italiaanse keuken en wil dat graag met iedereen delen. Door de grote variatie aan heerlijke kwalitatieve producten en receptideeën willen zij inspireren om zowel klassieke als nieuwe Italiaanse pastagerechten te creëren.

Video afspelen
Volop ondersteuning voor succes

De beste manier om het bewijs te leveren van de ongeëvenaarde kwaliteit van de Grand’Italia producten is natuurlijk door mensen te inspireren om in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Daarom werken we met vaste thema’s, waaruit we voor alle (winkel)activaties, (online) merkcommunicatie en social media bereik onze content ’putten’. 

Zo zijn we goed in staat om in heel veel verschillende communicatiekanalen een steeds wisselend, maar ook een steeds inhoudelijker en vooral inspirerend verhaal te vertellen.

Grand'Italia packshots
Grand'Italia app
Grand'Italia kookdemo
Grand'Italia advertentie
Grand'Italia winkelvloer pos
Grand'Italia logo
Optimaal visueel merkbouwen

Een sterk merk kan niet zonder goede productafbeeldingen. Met behulp van 3D-computergraphics maken wij fotorealistische packshots van elk denkbaar product. Door het gestroomlijnde proces levert dit een consistente beeldkwaliteit op die we exact kunnen afstemmen voor optimale zichtbaarheid.

De output wordt geautomatiseerd gegenereerd voor elk gewenst medium. Van groot formaat print to mobile ready packshot.

|

|

|