Verhoog het effect van retailmedia met creatieve impact

Creatieve content vormt de ziel van retailmedia. Creatieve impact noemen we dit bij NOVAD. Het gaat niet alleen om het tonen van producten; het draait om het vertellen van een verhaal, het opwekken van emoties en het creëren van een blijvende indruk.
3D packshot van draadmodel tot fotorealistisch resultaat

Waarom goede packshots je merk sterker maken

Om een nieuw product succesvol in de markt te zetten is goed beeldmateriaal essentieel. Het klinkt als een open deur, maar dit nog weleens te laat of onvoldoende ingezet.

De voordelen van digital asset management voor marketeers

Content is steeds belangrijker bij het bouwen van een merk. En een merk bouwen doe je meestal niet alleen. In een typisch marketing team zijn veel verschillende partijen betrokken, zowel intern als extern.

Van boekdrukkunst tot pixels

De grafische- en communicatie-industrie heeft de laatste decennia een complete metamorfose ondergaan. Technologische vooruitgang heeft drukprocessen overbodig gemaakt en fotografie compleet gedigitaliseerd.

Hoe houd je de kosten voor fontlicenties beheersbaar?

Typografie vormt een essentieel onderdeel van de merkidentiteit. Maar hoe zorg je ervoor dat het gebruik van fonts voor de organisatie goed wordt geregeld en de kosten onder controle blijven?

Haal het beste uit je team op afstand met deze 5 tools

Naast alle negatieve gevolgen van het coronavirus zijn er gelukkig ook lichtpuntjes. Wereldwijd werken mensen, voor zover hun beroep het toelaat, zo veel mogelijk thuis. Voor mensen die dit niet gewend zijn wordt er veel gevraagd van hun aanpassingsvermogen.

Producten op tafel zetten met Augmented Reality

Bedrijven als Ikea zijn er al een tijdje mee bezig: producten in 3D bekijken met behulp van Augmented Reality. Met de Ikea app zet je zo eenvoudig meubels in je huis om te zien of het past. En dit ziet er steeds realistischer uit.

Presenteer POS-materiaal op locatie met Augmented Reality

Met de proof of concept kunnen we onze ontwerpen met behulp van een iPhone of iPad virtueel laten zien in de echte ruimte. Het filmpje toont een voorbeeld van een display die op ware grootte vanaf alle kanten op locatie te bekijken is.