Knoppers NutBar

De eerste reep op de Knoppers manier

Prijswinnende introductie voor een bestseller
Naast de zeer succesvolle luchtige Knoppers wafel is de Knoppers NutBar geïntroduceerd, een overheerlijke candybar omhuld met de lekkerste chocolade. Knoppers NutBar brengt niet alleen het bekende merk Knoppers naar de candybars, het spreekt ook een nieuwe doelgroep aan.
Volop ondersteuning voor succes

De introductie van de Knoppers NutBar wordt opvallend ondersteund, zowel op de winkelvloer als in de media. Daarnaast is er ondersteuning op tv, online en op social media. Voor op de winkelvloer is er opvallend POS-materiaal ontwikkeld.

Een campagne die ons op het lijfgeschreven is. We zorgden voor het juiste verhaal en vertaalde dat vanuit de TV-campagne door naar creatieve concepten. Als kers op de taart voor de goede samenwerking met onze opdrachtgever (Storck) werd de Knoppers NutBar gekozen tot beste introductie …

TV
Social media
YouTube
E-commerce
POS
Share on facebook

|

Share on twitter

|

Share on linkedin

|

Share on pinterest

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw merk sterker te maken? Of heeft u binnenkort een nieuwe introductie die wel een extra boost kan gebruiken? Wij komen graag eens langs om te laten zien wat we in huis hebben. Daar word je altijd sterker van.