Stagiair
Mediavormgeving

Wie zijn wij?

Wij zijn NOVAD. Wij zijn een creatief, dynamisch team van 7 mensen. Wij doen alles voor een sterk merk. Dit houdt in dat we marketeers helpen hun merken sterk te maken of te houden. Goede samenwerking staat hierbij voorop wat terug te zien is in de lange klantrelaties. Met een slimme combinatie van strategie, creativiteit en innovatieve oplossingen willen we onze klanten optimaal bedienen. 
Dit doen we zowel in de wereld van de eindgebruiker als de tussenhandel. Hierbij hebben we vooral ervaring met food- en bouwgerelateerde merken. Neem vooral een kijkje op onze website voor meer informatie over ons en de klanten waar wij voor werken.

Wat bieden we?

Stage lopen bij NOVAD betekent dat je verschillende taken zelfstandig mag uitvoeren, maar ook veel kan samenwerken binnen ons team. Je gaat aan de slag met allerlei reclame-uitingen zoals point of sale materiaal, advertenties, online communicatie en social media berichten voor onze klanten. In de periode van een half jaar kun je veel leren en jezelf professioneel ontwikkelen. De werkzaamheden zijn afwisselend en je kunt zelf je leerdoelen bepalen en realiseren.

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zijn op zoek naar een creatieve, leergierige MBO student met een brede interesse in vormgeving en communicatie. Basiskennis van Adobe Indesign en Photoshop is gewenst. Denk jij dat jij bij ons zou kunnen passen? Dan komen we graag met je in contact.

De stageperiode loopt van augustus 2024 t/m februari 2025.

Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar Joost Spek, joost@novad.nl