vacature-allround-mediavormgever

Over de vacature

Bij NOVAD zijn we op zoek naar versterking van ons team in de vorm van een allround mediavormgever. Je gaat aan de slag met de productie van allerlei materialen die we inzetten om merken sterker te maken.

De nadruk zal liggen op gedrukte media zoals advertenties, brochures en point of sale materialen. Hiernaast zal online media een steeds grotere rol gaan spelen. Ervaring en affiniteit met online banners, social media content en websites is daarom een pré. We zoeken iemand met passie voor het vak en met minimaal een jaar ervaring in een vergelijkbare functie. De functie is in overleg parttime in te vullen.

Over het team

Je komt in een dynamisch team met creatief specialisten. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Over NOVAD

NOVAD is een reclamebureau gevestigd in Amerongen op de Utrechtse Heuvelrug. We helpen merken om sterk te worden én te blijven. Met een slimme combinatie van strategie, creativiteit en innovatieve (technologische) oplossingen maken we merken relevanter en zorgen we ervoor dat zij meetbaar groeien. 

Dat doen we zowel in de wereld van de eindgebruiker als de tussenhandel. Hierbij hebben we vooral ervaring met food- en bouwgerelateerde merken.

Functie inhoud

We zoeken iemand die een goed idee nog beter kan maken. In deze functie ben je vooral bezig om concepten uit te werken en vorm te geven. Naast de creatieve invulling ben je ook verantwoordelijk voor de kwaliteit van de output. 

Voorkomende werkzaamheden:

  • Grafische vormgeving
  • Tekst- en beeldopmaak (DTP)
  • Beeldbewerking
  • Animatie en videobewerking
  • 3D modelleren en renderen
  • Plaatsen online content (websites, e-mailings
    en social media)
  • Meedenken voor nieuwe concepten
  • Contact met klanten

Zodra de coronamaatregelen dit toelaten werken we weer zoveel mogelijk op locatie in Amerongen. We zijn daarom op zoek naar iemand die binnen een redelijke reisafstand woont.

Stuur een e-mail met je motivatie naar Joost Spek, joost@novad.nl