3D packshot van draadmodel tot fotorealistisch resultaat

Goede packshots essentieel voor een sterk merk

Online winkelen – en digitaal naar producten zoeken – doet iedereen tegenwoordig. Consumenten doen het niet alleen voor de aankoop zelf, maar ook ter oriëntatie. Een kwalitatief goed beeld van een product in elke gewenste stand en grootte is essentieel voor hoe de consument een merk ‘beleeft’. Onze constant hoge kwaliteit packshots worden tot op de pixel nauwkeurig geëxporteerd volgens de gewenste specificaties van de webshop. Vrijstaand en indien gewenst met slagschaduw. Dit doen we bijvoorbeeld al voor de webshops van Albert Heijn en Jumbo. Hier zijn onze packshots dan ook steeds vaker terug te zien.

Met behulp van 3D-computergraphics maken wij fotorealistische productafbeeldingen van elk denkbaar product. Door het gestroomlijnde proces levert dit een consistente beeldkwaliteit op die we exact kunnen afstemmen op de best mogelijke zichtbaarheid. De output wordt geautomatiseerd gegenereerd voor elk gewenst medium. Van groot formaat print tot ‘mobile ready’ packshot. Gestandaardiseerde export volgens de specificaties van GS1 Data Source/CDB is hierbij ook een mogelijkheid.

Klaar voordat het product van de band rolt​
Een groot voordeel van deze werkwijze is dat er geen fysiek product nodig is. We kunnen dus al een fotorealistische productafbeelding maken voordat het product geproduceerd is. Ideaal voor onderzoek of sales-activiteiten.

|

|

|