Goede packshots essentieel voor een sterk merk

Met behulp van 3D-computergraphics maken wij fotorealistische productafbeeldingen van elk denkbaar product. Door het gestroomlijnde proces levert dit een consistente beeldkwaliteit op die we exact kunnen afstemmen voor optimale zichtbaarheid. De output wordt geautomatiseerd gegenereerd voor elk gewenst medium. Van groot formaat print to mobile ready packshot. Gestandaardiseerde export volgens de specificaties van GS1 Data Source/CDB is hierbij ook een mogelijkheid.
Klaar voordat het product van de band rolt​
Een groot voordeel van deze werkwijze is dat er geen fysiek product nodig is. We kunnen dus al een fotorealistische productafbeelding maken voordat het product geproduceerd is. Ideaal voor onderzoek of sales-activiteiten.
Online winkelen wordt steeds belangrijker. Niet alleen voor de aankoop zelf maar ook ter oriëntatie. Onze packshots worden tot op de pixel nauwkeurig geëxporteerd volgens de gewenste specificaties van de webshop. Vrijstaand en indien gewenst met slagschaduw. Dit doen we bijvoorbeeld al voor de webshops van Albert Heijn en Jumbo. Hier zijn onze packshots dan ook steeds vaker terug te zien.

|

|

|