NOVAD-Un-Real-packshots-digitaal-3D-Merkvisuals NOVAD-Un-Real-packshots-digitaal-3D-NOVAD-Un-Real-packshots-digitaal-3D-Merkvisuals-resultaat

Goede packshots essentieel voor een sterk merk

Met behulp van 3D-computergraphics maken wij fotorealistische productafbeeldingen van elk denkbaar product. Door het gestroomlijnde proces levert dit een consistente beeldkwaliteit op die we exact kunnen afstemmen voor optimale zichtbaarheid.

De output wordt geautomatiseerd gegenereerd voor elk gewenst medium. Van groot formaat print to mobile ready packshot. Gestandaardiseerde export volgens de specificaties van GS1 Data Source/CDB is hierbij ook een mogelijkheid.

Arla Kwarkyoghurt packshots
Go-Tan Soy Sauce packshot
Klaar voordat het product van de band rolt

Een groot voordeel van deze werkwijze is dat er geen fysiek product nodig is. We kunnen dus al een fotorealistische productafbeelding maken voordat het product geproduceerd is. Ideaal voor onderzoek of sales-activiteiten.

Vraag een offerte aan

Online winkelen wordt steeds belangrijker. Niet alleen voor de aankoop zelf maar ook ter oriƫntatie. Onze packshots worden tot op de pixel nauwkeurig geƫxporteerd volgens de gewenste specificaties van de webshop. Vrijstaand en indien gewenst met slagschaduw. Dit doen we bijvoorbeeld al voor de webshops van Albert Heijn en Jumbo. Hier zijn onze packshots dan ook steeds vaker terug te zien.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw merk sterker te maken? Of heeft u binnenkort een nieuwe introductie die wel een extra boost kan gebruiken? Wij komen graag eens langs om te laten zien wat we in huis hebben. Daar word je altijd sterker van.

Bel onsStuur een e-mailKom eens langs