Merkversterken in 4 stappen

Merkversterken in de breedste zin van het woord. Dat is waar we goed in zijn. Met passie voor het vak. Ieder met zijn eigen specialisme. In een open sfeer en met korte lijnen. Liever een brainstorm dan een te ingewikkelde briefing. Zo komen we samen tot het beste resultaat.
Succesvol merkversterken doen wij in 4 stappen. Wij helpen bij het hele proces, of kunnen worden ingeschakeld voor een onderdeel of onderdelen hiervan.
NOVAD creatieve merkversterkers - goed verhaal

Stap 1: Visie en strategie

Zorg voor een
goed verhaal

Waar ligt de meerwaarde van uw merk? Het antwoord op die vraag vindt u in een gedeeld ideaal dat klanten en medewerkers boeit en bindt.

Onze oplossing:

Meedenken over uw merkstrategie. Aan de hand van een inspirerende workshop merkpositionering komen we samen tot de merkessentie, de basis van uw (merk)verhaal. De do’s en don’ts leggen we vast in een merkboek ofwel brandbook.
NOVAD creatieve merkversterkers - driehoek grijs

Een communicatieconcept klopt alleen als er een goed idee aan ten grondslag ligt. Hetzelfde geldt voor de corporate identity. Beide moeten passen bij het ware karakter van uw merk. En beide moeten op de juiste manier worden overgebracht.

Onze oplossing:

Conceptontwikkeling voor campagnes, winkelactivatie, verpakkingsdesign, huisstijl. Of webdesign en schets- en (3D)visualisatietechnieken. Wat uw corporate identity betreft: wat goed is, behouden we. Wat beter kan, verbeteren we. Een duidelijk brandbook vergemakkelijkt uw werk en dat van uw collega’s en leveranciers.
NOVAD creatieve merkversterkers - driehoek geel

Merken en concepten, allemaal mooi en aardig, maar alleen nuttig als ze doeltreffend over het voetlicht worden gebracht. En het liefst op manieren die ‘futureproof’ zijn.

Onze oplossing:

Digitale productie van elk denkbaar communicatiemiddel. Offline en online, in vormgeving en tekst. Bannercampagnes en e-mailmarketing. Social media content, CMS, webonderhoud en contentbeheer. (3D-)packshots, campagnebeelden en animaties die uw merk sterker maken. Kortom, we kennen de ins en outs van én de laatste ontwikkelingen in druktechnieken en online (denk aan VR en AR).
NOVAD creatieve merkversterkers - driehoek grijs

U wilt de activatie van uw merk goed regelen. Snel, effectief, en ook nog eens budgetbewust. Wij snappen dat de hedendaagse marketeer het niet makkelijk heeft. ‘Weet iemand …’, ‘waar haal ik …’, ‘hoe regel ik …’

Onze oplossing:

We realiseren, we begeleiden. Voorbeelden: drukwerkbegeleiding, designmanagement en inkoop van premiums. Ook productdemo’s en -evenementen verzorgen we. Dit alles zo nodig gesteund door ons vertrouwde netwerk van producenten en leveranciers. En vanzelfsprekend tegen transparante tarieven en onder duidelijke voorwaarden.