Velux

Bouwen aan een van de sterkste merken ter wereld

VELUX, merkicoon van de eerste orde

Al meer dan 75 jaar zet de VELUX Groep zich in voor verhoging van het wooncomfort door middel van daglicht en frisse lucht. Behalve de bekende dakramen heeft VELUX inmiddels een breed productenscala opgebouwd voor daglicht en ventilatie. Wij helpen VELUX Nederland om het merk relevant te houden voor zowel consumenten als resellers en installateurs.

Revolutie op het platte dak

De VELUX innovatie van een lichtkoepel met gebogen glas is revolutionair in de markt van platte daken. Wij zorgden voor de campagne-ingrediënten om dit op een overtuigende manier te introduceren in Nederland.

VELUX catalogus
200 pagina’s inspiratie

Naast de omvangrijke productcatalogus maken we per product uitvoerige documentatie. Ter inspiratie voor de consument of, meer technisch, voor de installateurs. Een dergelijke omvangrijke klus vereist een efficiënte werkwijze. Hierbij letten we er niet alleen op dat alle informatie correct verwerkt wordt, maar ook dat het resultaat altijd duidelijk en inspirerend is. Dit alles volgens de brandguides van het VELUX hoofdkantoor in Denemarken.

VELUX dealer
VELUX monteur
Informatie en inspiratie op de winkelvloer

Voor het doe-het-zelfkanaal ontwikkelden we custommade merkopstellingen met een mix van informatie en inspiratie. Dankzij 3D-impressies kunnen vooraf verschillende opties worden afgestemd met de bouwmarkten.

VELUX winkelvloer
360-graden ondersteuning

Slim inzetten van de juiste middelen zorgt voor een optimale klantbeleving. Gerichte DM-acties, loyaltyprogramma’s en instructiefilmpjes … na de strategische keuzes zorgen we ook voor een vlekkeloze productie.

|

|

|