De kracht van de combinatie

De BTE Groep bestaat uit acht betonbedrijven en één betontechnologisch centrum, elk met zijn eigen specialisme(n). Dankzij die diversiteit is BTE in 95% van alle bouwsectoren in West-Europa actief.

De BTE Groep is ontstaan uit gespecialiseerde bedrijven en productielocaties. De bedrijven ontwikkelen en vervaardigen geprefabriceerde betonproducten en aanverwante oplossingen. Al vele jaren zijn zij succesvol in de sectoren infra, civiele bouw, rail, de agrarische markt en woning- en utiliteitsbouw.

Vanuit toonaangevende merken zoals Romein, Kemper, De Hamer, Lodewikus, Meteoor, Stelcon, Gelissen en Vebo speelt de BTE Groep een belangrijke rol binnen de bouwsector.

Bouwen aan een mooiere wereld

We bouwden een nieuwe BTE-wereld. Zo werden alle huisstijlen van de BTE-bedrijven gerestyled en ontwikkelde we een sterke positionering voor elk merk.

Al snel ontstond een familiaire corporate identity die elk merk in staat stelt vanuit zijn eigen specialisme te communiceren. Samen vormen de merken een krachtige combinatie.

[social_buttons nectar_love=”true” facebook=”true” twitter=”true” linkedin=”true” pinterest=”true”]

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw merk sterker te maken? Of heeft u binnenkort een nieuwe introductie die wel een extra boost kan gebruiken? Wij komen graag eens langs om te laten zien wat we in huis hebben. Daar word je altijd sterker van.

Bel onsStuur een e-mailKom eens langs